Fitness & training. kopen met deskundig advies

Alle vermelde prijzen zijn inclusief btw

Kneeflexer

Met de Kneeflexer kan op een eenvoudige manier de mobiliteit van de knie verbeterd worden.

 

De Kneeflexer bestaat uit een heelcup en een trekband. Om de knie te buigen wordt de voet met de hiel in de heelcup gelegd. Pak de band met 2 handen vast. Vervolgens kan de knie geleid actief en gedoseerd gebogen worden door de voet met de trekband naar u toe te trekken. De voet blijft hierbij gewoon contact houden met de ondergrond.

Door de heelcup glijdt de voet gemakkelijk over de ondergrond, zonder dat er wrijving op uw huid ontstaat. Een ondergrond van stof maakt het glijden nog gemakkelijker.

De kneeflexer is dus een handig hulpmiddel om de mobiliteit (flexie) van de knie geleid actief / passief en pijnvrij te verbeteren.

Een andere functie van de kneeflexer is het trainen van de beenspieren. Door de band strak te houden kan men de voet wegduwen tegen de geboden weerstand (legpress-simulatie).

€ 32,43

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Triggerpoint The Grid Foamroller

De klassieke Grid. Foamrol met holle kern, het oppervlak heeft een rastersysteem van verschillende breedtes en dichtheden.

 

The GRID is de nieuwe foam roller: compact, lichtgewicht en uiterst effectief voor de toepassing van Self Myofascial Release
  • Afmeting: lengte 33cm en ø 12,7 cm. 
  • Verkrijgbaar in de kleuren: zwart, oranje, lime en camouflage

€ 58,37

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen